Trpanj - hotel Faraon "all inclusive" hotel

POLOŽAJ:

Direktno uz more i šljunčanu plažu, sa prekrasnim pogledom na mjesto, udaljen oko 150 metara od centra Trpnja.

IZGLED I OPREMLJENOST:

Hotel Faraon*** raspolaže sa 115 klimatiziranih soba, društvenom prostorijom, klimatiziranim restoranom s terasom i pogledom na more, dva bazena s terasom i All inclusive pool barom, aperitiv barom, mjenjačnicom, 24satnom recepcijom i parkiralištem.

SOBE:

Renovirane i uređene s klima uređajem, kadom/tušem/WCom, sušilom za kosu, Sat-TVom, WiFi pristupom internetu, telefonom sa direktnim biranjem, balkonom i pogledom na more. Dvokrevetne sobe s mogućnošću pomoćnog ležaja za treću osobu.
Dječji krevetić dostupan na upit. Mogućnost najma mini hladnjaka u sobama. Manji broj soba bez balkona i sa pogledom park.

OBITELJSKE SOBE:

Dvije dvokrevetne sobe povezane unutarnjim vratima s dvije kupaonice, klimama, SAT-TV uređajima.
Sobe s pogledom na more i balkonom i na pogled park.

USLUGE:

24satna recepcija, mjenjačnica, sef na recepciji, WiFi internet u svim prostorijama hotela, aperitiv bar, najam dječjih krevetića, najam mini hladnjaka, najam ručnika za plažu i bazen, najam bicikala i kajaka, otvoreni bazen sa slatkom vodom za djecu i odrasle, ležaljke i suncobrani uz bazen, all inclusive pool bar, najam ležaljki i suncobrana na plaži, animacija, muzika uživo
All inlcusive usluga:
Puni pansion s uključenim pićima- doručak, ručak, večera posluženi na buffet način
Uključena pića: kava i čaj (uz doručak), gazirani i prirodni sokovi, mineralna voda, bijelo i crno vino te pivo. Uz navedena pića, na all inclusive pool baru možete se poslužiti i domaćim alkoholnim pićima. Poslijepodnevni odmor rezerviran je za kavu, kolače i snackove uz bazen.

KOMUNIKACIJA I ZABAVA:

Animacijski tim za odrasle i djecu organizira 6 dana tjedno različite programe i aktivnosti (aquaerobic, vaterpolo, boćanje, kids club, mini disco, dječje radionice, predstave, karaoke, fire show...)

SPORT:

Najam kajaka i bicikala, blizina nogometnog igrališta, dječjeg igrališta, pikado, stolni tenis, boćanje, vaterpolo

 

Odjel prodaje:

Tel: +385 21 608 566; +385 20 743 408
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
web: www.hoteli-jadran.com 

 

Turistička zajednica Općine Trpanj

   Žalo 7, 20250 Trpanj

  +385.20.743.433

   tzo-trpanj@du.t-com.hr